Rekryterare till Viafone

Vi söker dig som drivs av att jobba mot uppsatta mål och med människor. Har du erfarenhet av försäljning, brett nätverk eller har du jobbat som rekryterare tidigare? Då är detta en roll för dig. 

 

Du erbjuds

En stor chans att ta ett steg i din karriär inom rekrytering och personal. Du kommer få chansen att arbeta inom ett spännande företag som växer för fullt. Du kommer att ha möjligheten att komma med nya input och förslag för att hela tiden vidareutveckla avdelningen och verksamheten. Hos oss får du möjligheten att växa internt och influera din egen fortsatta resa framåt.

Som rekryterare ges du ett övergripande ansvar för hela rekryteringsprocessen, d.v.s. från första kontakten till avtalsskrivning. Du kommer ingå i ett team av drivna, resultatinriktade och samarbetsvilliga personer som tycker att det är viktigt att ha det bra på jobbet.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. annonsutformning, research, telefonintervjuer, sälj och fysiska intervjuer. Har du ett eget nätverk så är det en fördel. 

 

Som rekryterare önskas du

Ha en god arbetsetik, vara tävlingsinriktad, vara nytänkande, social och ha positiv förhållningssätt till snabba förändringar. Du ska vara trygg i dig själv och vara en förtroendeingivande person med hög socialkompetens. Du ska ha ett par års arbetslivserfarenhet av försäljning. Tidigare erfarenhet av research, rekrytering eller personal är det väldigt meriterande men inte avgörande. 

                                   

Om Företaget

Viafone Sweden AB grundades 2007 och är idag ett utav Sveriges största callcenter. Vi arbetar med försäljning och sitter i nya, moderna lokaler i Solna, Stockholm. Vi jobbar idag framgångsrikt och långsiktigt med några av de största företagen i Sverige och har ca 220 anställda. I företaget hittar du Account Manager, innesäljare, eventsäljare, kvalitetsavlyssnar och teamledare m.m.

 

Hitta din framtid på www.viafone.se redan idag.

Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan!

Scroll to Top