Erfaren Teamledare till Viafone

Har du jobbat som säljcoach och känner dig redo för att ta nästa steg i din karriär? Då är detta en roll för dig! Viafone söker en driven och ambitiös teamledare som ska ansvara för cirka 20st säljare som via utgående samtal säljer till privatpersoner i Sverige.

Din roll
Som teamledare ska du kunna bidra till förändringar, motivera, och jobba med att uppnå specifika krav och mål. Ditt dagliga arbeta går ut på att hålla i uppstartsmöten, samlyssna på samtal, utveckla och kvalitetssäkra dina säljare. Planering och uppföljning av utbildningar inom säljteknik och produktkunskap är en viktig del som ingår i rollen. Målet är att få medarbetarna att med beslutsamhet och engagemang sträva mot samma mål.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig chansen att ta nästa steg i din karriär inom ledarskap. Du kommer få möjligheten att arbeta inom ett spännande företag som ständigt växer. Du kommer även få chansen att komma med nya input och förslag för att hela tiden vidareutveckla avdelningen och verksamheten. Man belönas med hög ersättning i form av fast, provision och bonus. Kontinuerliga uppföljningar genomförs tillsammans med produktionschefen dagligen med syfte att vidareutveckla dig som ledare. 

Utöver det kommer vi också dagligen att arbeta med din personliga utveckling, försäljningsteknik och dina yrkesmässiga samt privata målsättningar. Vi har ett säljgolv i våra fräscha lokaler i Solna, Stockholm, med 300 säljplatser och kontoret präglas av entreprenörsanda, innovation och resultat. Den erfarenheten du kommer att få hos oss är ovärderlig. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är pedagogisk och har ett sinne för struktur och planering. Vi vill att du ska ha minst två års erfarenhet av telefonförsäljning. Dokumenterad erfarenhet som teamledare/coach/säljande coach är ett krav. Vi söker dig som vill växa internt och jobba med oss långsiktigt.

Vi vill även att du ska vara:
– Flexibel
– Stresstålig
– Resultatorienterad
– Noggrann i ditt arbete
– Självgående och driftig

Vi ser gärna att du har bra datavana och har jobbat med samtliga Officepaket.

Känner du att du passar in i ovanstående beskrivning och att du är redo för att anta utmaningen, skicka in din ansökan redan idag.

 Om företagetViafoneSweden AB grundades 2007. Vi har allt från Account Manager till innesäljare, eventsäljare och teamledare hos oss. Utveckling är viktig för oss och med ett unikt försäljningskoncept skapar vi framtidens entreprenörer och en språngbräda för unga människor som vill nå framgång både i yrkes- och privatlivet. Vi sitter i nya och moderna lokaler i Solna, Stockholm. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat “Årets byrå” och DI Gasell.

Scroll to Top