Löneadministratör till Viafone

Vi erbjuder dig:

En stor chans att ta ett stort steg i din karriär inom löneadministration och ekonomi. Du kommer få chansen att arbeta inom ett spännande företag som växer för fullt. Du kommer att ha möjligheten att komma med nya input och förslag för att hela tiden vidareutveckla avdelningen och verksamheten. Hos oss får du även möjligheten att växa internt och influera din egen fortsatta resa framåt.

Som löneadministratör ges du ett övergripande ansvar för hela löneprocessen. Du kommer ingå i ett team av drivna, resultatinriktade och samarbetsvilliga personer som tycker att det är viktigt att ha det bra på jobbet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet av arbete med löner och har en mycket god administrativ förmåga. Som person är du ansvarstagande, noggrann och flexibel. Det är viktigt att du ar positiv, engagerad och har förmågan att arbeta strukturerat och effektivt.

Vidare är du analytisk och har en mycket god problemlösningsförmåga. Då rollen inkluderar all lönehantering i bolaget, hantera samtliga inbetalningar samt fakturering.

Vi ser även att du har:

  • Relevant utbildning inom lön, såsom YH-utbildning
  • Minst 1 års erfarenhet av löneadministration
  • Mycket goda Excel-kunskaper
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Om Företaget

Viafone Sweden AB grundades 2007 och är idag ett utav Sveriges största callcenter. Vi arbetar med försäljning och sitter i nya, moderna lokaler i Solna, Stockholm. Vi jobbar idag framgångsrikt och långsiktigt med några av de största företagen i Sverige och har ca 220 anställda